Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Υποκρισία απο το ΠΑΣΟΚ για την κάλυψη των 430 θέσων για να λειτουργήσει το Νέο Νοσοκομείο!!!


   Προσλήψεις 6.100 νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού για το ΕΣΥ ανακοίνωσε  η υπουργός Υγείας κ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Ομοσπονδίας εργαζομένων στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου δεσμεύτηκε ότι θα προκηρυχθούν μέχρι το τέλος του έτους 3.100 θέσεις, οι οποίες εκκρεμούν, καθώς και 3.000 θέσεις για τον επόμενο χρόνο.
Στη Κέρκυρα η υποκρισία του ΠΑΣΟΚ δεν εχει ορια.Προεκλογικά ο Γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ κ.Χρυσόστομος Μπούκας ανεφερε οτι συμφωνεί με τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο κέρκυρας οτι χρειάζονται να καλυφθούν 430 θέσεις για να λειτουργήσουν και οι 11 νέες κλινικές στο Νέο Νοσοκομείο.Ομως λίγες μέρες πριν τις εκλογές δήλωσε σε τοπικό κανάλι οτι γυρω στα 70 ατομα θα προσληφθούν για να λειτουργήσει το Νέο Νοσοκομείο.Προχθές η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός κ.Αντζελα Γκερέκου  δήλωσε οτι φέτος μόνο 80 ατομα θα ερθουν στο Νέο Νοσοκομείο οταν αυτό μεταφερθεί.


Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙ ΤΟ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ $#) ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!!

ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ.....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

Η ΜΑΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΦΩΦΗ, Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ;